binnendeuren

Het aanbod van binnendeuren is zeer uitgebreid, alsook de mogelijkheden. Dit maakt het soms moeilijk voor u om te kiezen, daarom begeleiden wij elke klant in de juiste keuze van de perfecte deur. Ontdek de talrijke opties in onze showroom in Lanklaar.

houten deuren

schilderdeuren (mdf/tubespaan/celrooster)

Actueel interieurdesign op maat

Speel met licht en kleur in een actueel interieurdesign. Van een sober vlakke deur tot een creatief lijnenspel op het deurblad. Met inox of eigentijdse zwarte scharnieren en deurkrukken. De mogelijkheden zijn oneindig!
Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een verfborstel, bij ons kan u de deurbladen en kozijnen laten lakken in elke gewenste kleur.

paneeldeuren

tijdloos en stijlvol

Stijlvol afgewerkte binnendeuren, gemaakt volgens een klassiek motief. Deze deuren zijn perfect te integreren in bijna elke woning, van pastoriestijl tot een mix van klassiek met modern. Naar keuze met glas dat het daglicht tot diep in de woning brengt.

fineerdeuren

warm en elegant

Ervaar elegantie en evenwicht. Met fineerdeuren kan je prachtige deuren realiseren. De elegante combinatie van warme houttinten in fineerpatronen en de wisselende richtingen waarin het fineer aangebracht kan worden, geven de deuren een tijdloze klasse. Ze kunnen zowel in een landelijk als in een modern interieur geïntegreerd worden.

HPL deuren

duurzaam en krasvast

HPL (High Pressure Laminate) deuren vallen op door hun vele toepassingsmogelijkheden en het ruime assortiment. Duurzaamheid en design gaan hand in hand bij HPL deuren. HPL is bijzonder kras-en stootvast, perfect geschikt voor intensief gebruik.

blokdeuren

strak en minimalistisch

Een blokdeur is een binnendeur die in één geheel in de muur wordt geplaatst en die geen omlijsting meer krijgt. Meestal wordt de deur op hetzelfde niveau afgewerkt als de muur waardoor er een prachtig egaal en doorlopend geheel ontstaat. Bovendien worden ze desgewenst voorzien van onzichtbare scharnieren en eventueel een magneetslot. Ze kan zowel in standaard maten alsook in kamerhoge afmetingen gemaakt worden. Bij ons kan u terecht voor 2 verschillende types blokdeuren.
Enerzijds hebben we blokdeuren met een blokkader in bv rubberwood waar we werken al dan niet met een schaduwvoeg.
Anderzijds hebben we blokdeuren met een ingewerkt aluminium kader, de zogenaamde invisidoors. De deur heeft geen omlijsting meer waardoor dit perfect past in een strak en minimalistisch interieur.
De deuropeningen (dagkanten) dienen door uw bezetter of stukadoor afgewerkt te worden alsof er niets geplaatst zou worden.

Glazen deuren

extra lichtinval

Glazen deuren creëren een ruimtelijk gevoel en extra lichtinval. Mat glas zorgt dan weer voor een optische afscherming tussen verschillende ruimtes, met behoud van 80% van de lichtinval.
U kan uw glasdeur naar persoonlijke smaak ontwerpen: een samenspel van heldere strakke lijnen en geometrische figuren tegenover gezandstraalde glasstroken. Alles is mogelijk.

zwarte houten steel look glasdeuren

industriële uitstraling

De zwarte houten deur met glas heeft een steel look die zorgt voor een industriële uitstraling voor in uw woning.
Stalen deuren zijn redelijk prijzig, daarom bieden wij een goedkoper alternatief aan, de zwarte houten deur met glas. Deze worden afgewerkt met een zwarte structuurlak, zodat hetzelfde effect gecreëerd wordt als met een stalen deur. Verschillende verdelingen van de glaslatten zijn mogelijk, zowel horizontaal als verticaal.

aluminium glazen deuren

steel look glazen deuren: dé laatste trend!

De laatste trend in zowel landelijke als moderne woningen zijn steel look deuren.
Een mat zwart aluminium kader voorzien van eventuele onderbrekingsprofielen, zowel horizontaal als verticaal, in bijna elke mogelijke verdeling. De mogelijkheden zijn oneindig!
Elke steel look deur is uniek en wordt op maat gemaakt, een echte eyecatcher in uw woning. Ze kan zowel als scharnier-, pivoterende-, als schuifdeur gebruikt worden.

smeedijzeren stalen glasdeuren

exclusief en stijlvol karakter

Smeedijzeren deuren zijn echte eyecatchers en geven uw woning een exclusief en stijlvol karakter.
Niet alleen in een landelijke woning, maar ook in een strakke, moderne of industriële omgeving versterken zij de architecturale uitstraling. Welke stijl u ook verkiest, de grote glaspartijen die typisch zijn voor deze deuren zorgen voor een optimale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Elke smeedijzeren deur is uniek en wordt op maat van uw woning gemaakt.
Deze stalen deuren kunnen zowel als scharnier-, schuif- en pivoterende deur gemaakt worden.

TECHNISCHE deuren

Waar nodig kunnen wij brandwerende, inbraakwerende, geluidsisolerende en warmte-isolerende (energiezuinig) deuren plaatsen, waarbij zowel de deurbladen als omlijstingen aangepast zijn.U kan uw glasdeur naar persoonlijke smaak ontwerpen: een samenspel van heldere strakke lijnen en geometrische figuren tegenover gezandstraalde glasstroken. Alles is mogelijk.